Έφηβος πεθαίνει αφού κολλήθηκε κάτω από βαθιά άμμο στη Βόρεια Καρολίνα - National

Ένα 17χρονο αγόρι που ήταν έξω μια μέρα στην παραλία με φίλους και οικογένεια πέθανε το απόγευμα του Σαββάτου αφού παγιδεύτηκε «κάτω από πολλά πόδια άμμου», σύμφωνα με την Υπηρεσία Εθνικών Πάρκων των ΗΠΑ.

Η αστυνομία παρέλαβε ένα 911 για έναν έφηβο που είχε παγιδευτεί σε μια τρύπα στο Cape Hatteras National Seashore στο Frisco, NC γύρω στις 2 μ.μ. τοπική ώρα. Η τρύπα σκάφτηκε δίπλα σε έναν αμμόλοφο σε μια πίσω περιοχή της ακτής, που δεν φαίνεται από την παραλία.

Δεν είναι σαφές εάν το 17χρονο αγόρι έσκαψε μόνος του την τρύπα ή τη βρήκε και σκαρφάλωσε σε αυτήν.

Οι φίλοι και η οικογένεια του 17χρονου πήγαν να τον αναζητήσουν και βρήκαν τον έφηβο θαμμένο στην άμμο αφού τμήματα του κοντινού αμμόλοφου κατέρρευσαν και πλημμύρισαν την τρύπα, έγραψε σε ανακοίνωσή της η Υπηρεσία Εθνικού Πάρκου. δελτίο τύπου.

Η ιστορία συνεχίζεται κάτω από τη διαφήμιση

Όταν οι δασοφύλακες έφτασαν στο σημείο, εργάστηκαν με μέλη της οικογένειας για να ανασκάψουν τον παγιδευμένο έφηβο και να κάνουν CPR.

«Δυστυχώς, οι προσπάθειες ανάνηψης ήταν ανεπιτυχείς», αναφέρεται στο δελτίο τύπου. «Το περιστατικό βρίσκεται υπό διερεύνηση».

Ο 17χρονος επισκεπτόταν την περιοχή και είχε καταγωγή από το Τσέζαπικ της Βιρτζίνια. Το όνομά του δεν έγινε γνωστό από τις αρχές.

«Το Cape Hatteras National Seashore εκφράζει τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια και τους φίλους του», δήλωσε ο David Hallac, επιθεωρητής των εθνικών πάρκων της ανατολικής Βόρειας Καρολίνας. «Προτρέπουμε τους επισκέπτες να μην σκάβουν βαθιά λάκκους στην παραλία λόγω του κινδύνου που αποτελούν για τους θαλασσοπόρους και τους πρώτους ανταποκριτές».

Σχεδόν ακριβώς πριν από ένα χρόνο, ένας 18χρονος πέθανε και η 17χρονη αδερφή του τραυματίστηκε όταν μια τρύπα που έσκαβε το ζευγάρι σε μια παραλία του Νιου Τζέρσεϊ κατέρρευσε πάνω τους.

&copy 2023 Global News, τμήμα της Corus Entertainment Inc.

Paylaşın