Γάτα βασανίστηκε, βρέθηκε νεκρή σε φούρνο μικροκυμάτων μετά από διάρρηξη στο βορειοδυτικό Έντμοντον - Έντμοντον

Γάτα βασανίστηκε, βρέθηκε νεκρή σε φούρνο μικροκυμάτων μετά από διάρρηξη στο βορειοδυτικό Έντμοντον – Έντμοντον

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Αυτή η ιστορία περιέχει ανησυχητικές λεπτομέρειες σχετικά με τη σκληρότητα των ζώων που μπορεί να είναι δύσκολο για κάποιους να διαβάσουν.

Μια γυναίκα από το Έντμοντον ψάχνει για ένα νέο σπίτι αφού είπε ότι η δική της έγινε επιδρομή, βανδαλισμός και ότι η αγαπημένη της γάτα βασανίστηκε και σκοτώθηκε σε φούρνο μικροκυμάτων.

Η Erica Piche έλειπε σε ένα ταξίδι γενεθλίων σε κάμπινγκ το περασμένο Σαββατοκύριακο του Απριλίου, όταν είπε ότι το ενοικιαζόμενο σπίτι της κοντά στη λεωφόρο 109 και την οδό 153 στη γειτονιά του Χάι Παρκ είχε διαρρήξει.

Γύρισε σπίτι τη Δευτέρα 1 Μαΐου, περιμένοντας να στείλει τα παιδιά στο σχολείο και στη δουλειά. Αντίθετα, ανακάλυψε ένα τεράστιο χάος.

«Το πρώτο πράγμα, μόλις μπήκαμε μέσα, μύρισα κάτι πολύ άσχημο», είπε ο Piche. Παρατήρησε ότι το θερμοκήπιό της είχε καταστραφεί και όλα τα φυτά είχαν πέσει.

Η ιστορία συνεχίζεται κάτω από τη διαφήμιση

Η γάτα της Erica Piche, Cheech, στο κέντρο, με τις άλλες δύο γάτες της στο σπίτι τους στο δυτικό Edmonton.

Η γάτα της Erica Piche, Cheech, στο κέντρο, με τις άλλες δύο γάτες της στο σπίτι τους στο δυτικό Edmonton.

Χάρη στην: Erica Piche

Είχε τρεις γάτες, οπότε στην αρχή νόμιζε ότι μία από αυτές είχε μπει στο θερμοκήπιο. Στη συνέχεια όμως παρατήρησε ότι τα πράγματα συγκινούνταν και γίνονταν άλλα χάλια.

«Υπήρχαν πράγματα στο πάτωμα που δεν ήταν εκεί, και είχα καθαρίσει εντελώς το σπίτι μου εκείνο το πρωί της Παρασκευής, οπότε ήξερα ότι δεν ήμουν τίποτα από αυτό το χάος».

Βρήκε γράμματα στους τοίχους του μπάνιου της και τα πατώματα ήταν βρεγμένα. Γύρισε να φροντίσει ένα από τα παιδιά της και τότε ήταν που έκανε την πιο τρομακτική ανακάλυψη.

«Γύρισα από την πίσω πόρτα και είδα τη γάτα μου», είπε, εξηγώντας ότι ήταν φούρνο μικροκυμάτων. «Η πόρτα ήταν ανοιχτή και η γάτα μου ήταν μισή τριγύρω. Σκέφτηκα ότι ίσως κοιμόταν ή κάτι τέτοιο ».

Αλλά άπλωσε το χέρι της να αγγίξει το ζώο και αμέσως κατάλαβε ότι ήταν νεκρό.

Η ιστορία συνεχίζεται κάτω από τη διαφήμιση

Μια φωτογραφία χωρίς ημερομηνία της Erica Piche με τη γάτα της Cheech στο σπίτι της στο δυτικό Edmonton.

Μια φωτογραφία χωρίς ημερομηνία της Erica Piche με τη γάτα της Cheech στο σπίτι της στο δυτικό Edmonton.

Χάρη στην: Erica Piche

Σύντομα συνειδητοποίησε ότι η επτά μηνών γάτα της Cheech είχε σκοτωθεί από κάποιον. Είπε ότι το χρονόμετρο είχε ακόμα 16 ή 17 λεπτά να αναβοσβήνουν όταν το βρήκε.

Η Piche δυσκολεύεται να μιλήσει για αυτό που είδε, αλλά ήξερε ότι η γάτα είχε βασανιστεί πριν την ψήσουν στο φούρνο μικροκυμάτων.

«Υπήρχε αίμα παντού. Αν τον έβλεπες, θα νόμιζες ότι αυτό ακριβώς συνέβη».

“Ήταν ένα πολύ άσχημο θέαμα. Είναι μια εικόνα που δεν θα βγάλω ποτέ από το μυαλό μου.”

Είπε ότι το ίδιο το σπίτι δεν υπέστη ζημιές εκτός από ένα σπασμένο παράθυρο και πιστεύει ότι οι δύο μεγαλύτερες γάτες της διέφυγαν από αυτό όταν εμφανίστηκαν άγνωστοι στο σπίτι. Αλλά ο Τσιτς ήταν ακόμα μωρό, περίεργος και γεμάτος αυτοπεποίθηση.

«Ήταν η πιο τρελή γάτα σε ολόκληρο τον κόσμο. Ήξερε να παλεύει. Ήξερε πώς να συγκρατείται. Αλλά ήταν επίσης ο πιο χαϊδεμένος, περιποιητικός γάτος γύρω. Ήταν μόλις επτά μηνών».

Η ιστορία συνεχίζεται κάτω από τη διαφήμιση

Η Erica Piche είπε ότι η γάτα της Cheech βασανίστηκε και ψήθηκε στα μικροκύματα κατά τη διάρκεια μιας διάρρηξης στα τέλη Απριλίου 2023 στο δυτικό Edmonton.

Χάρη στην: Erica Piche

Η Πίτσε άρπαξε την κόρη της και διέφυγε στο σπίτι της γειτόνισσας, σοκαρισμένη από την επιδρομή στο σπίτι της και τη δολοφονία της γάτας της.

Η Πίτσε κάλεσε τον ιδιοκτήτη της και την αστυνομία και είπε ότι οι αστυνομικοί έφτασαν περίπου 40 λεπτά αργότερα.

Εκτός από τη δολοφονία της γάτας, η Piche είπε ότι η τηλεόρασή της είχε θρυμματιστεί, είχε πεταχτεί τροφή, είχαν καταστραφεί φυτά, ο φούρνος μικροκυμάτων και η βάση είχαν θρυμματιστεί, και κάποιος είχε πάρει κακά στο πάτωμα και το άπλωσε.

«Δεν νομίζω ότι η αστυνομία το παρατήρησε, αλλά έσκασαν στο χαλί μου. Όλα μου τα χαλιά είναι σπασμένα ».


Κάντε κλικ για αναπαραγωγή βίντεο: «Η μονάδα έρευνας για τη σκληρότητα των ζώων του Έντμοντον κατακλύζεται από υποθέσεις, ζητά βοήθεια από το κοινό»


Η μονάδα έρευνας για τη βαναυσότητα των ζώων του Έντμοντον, κατακλυσμένη από υποθέσεις, ζητά τη βοήθεια του κοινού


Η Piche είπε ότι τα παιδιά της τώρα φοβούνται το σπίτι και φοβούνται να κοιμηθούν σε αυτό, γι’ αυτό τώρα ψάχνει για ένα νέο σπίτι για ενοικίαση. Οι κόρες της δεν είδαν τι συνέβη στην Cheech – κάτι για το οποίο είναι ευγνώμων.

Η ιστορία συνεχίζεται κάτω από τη διαφήμιση

«Απλώς λέω ότι είναι σε καλύτερη θέση τώρα. Συμβαίνουν πράγματα, αλλά είναι σε καλύτερη θέση. Αυτό είναι το μόνο που μετράει.

«Δεν θα τους πω ποτέ τι ακριβώς συνέβη. Είναι πάρα πολύ για αυτούς. Τα παιδιά μου είναι πιο φιλόζωοι από εμένα, κάτι που δεν πίστευα ποτέ δυνατό».

Στρεσαρισμένος από τη διαδικασία αναζήτησης ενός νέου σπιτιού, ο Piche παλεύει να καταλάβει γιατί συνέβη το έγκλημα.

«Αυτό είναι περίεργο για μένα. Ποτέ στη ζωή μου δεν συμπεριφέρομαι στους ανθρώπους τόσο άσχημα ή δεν αντιμετωπίζω τους ανθρώπους. Για να το συνειδητοποιήσεις αυτό, είναι εκπληκτικό να βλέπεις ότι οι άνθρωποι μπορεί να είναι τόσο σκληροί με τα ζώα ».

Στην αρχή ήταν σε σοκ: «Μετά ήμουν λυπημένος και μετά θύμωσα – και είμαι ακόμα στην τρελή φάση τώρα.

“Πονάει. Μου λείπει κάθε μέρα.”

Ο Piche είχε μόλις μετακομίσει στην ενοικίαση πριν από περίπου επτά μήνες, λίγο αφότου υιοθέτησε το γατάκι. Είπε ότι το να διαρρήξεις και να κάνεις χάος είναι ένα πράγμα, αλλά το να βασανίσεις μια γάτα είναι άλλο επίπεδο.

«Αυτό είναι εντελώς τρελό αυτό που συνέβη», είπε, σημειώνοντας ότι υπάρχει έγκλημα στην περιοχή, επομένως είχε καλές κλειδαριές, αλλά δεν είχε εγκαταστήσει ακόμα κάμερες.

Η ιστορία συνεχίζεται κάτω από τη διαφήμιση

«Είμαι σίγουρος ότι θα μπορούσα να είχα ξεπεράσει όλη τη διάρρηξη και να είχα καλύτερη ασφάλεια. Αλλά το ζωικό μέρος, αυτό είναι άρρωστο. Πραγματικά δεν μπορώ να πιστέψω ότι οι άνθρωποι μπόρεσαν να το κάνουν αυτό».

Η γάτα της Erica Piche, Cheech, στο κέντρο, με τις άλλες δύο γάτες της στο σπίτι τους στο δυτικό Edmonton.

Η γάτα της Erica Piche, Cheech, στο κέντρο, με τις άλλες δύο γάτες της στο σπίτι τους στο δυτικό Edmonton.

Χάρη στην: Erica Piche

Το αστυνομικό τμήμα του Έντμοντον δεν μπόρεσε να παράσχει πρόσθετες πληροφορίες εκτός από το ότι είχε λάβει αναφορά για το περιστατικό τη Δευτέρα 1 Μαΐου και τμήμα σκληρότητας των ζώων ερευνά.

Η μονάδα ξεκίνησε το 2021, όταν η αστυνομία είπε ότι η έρευνα έδειξε ότι η βία κατά ζώων και ανθρώπων συνδέονται συχνά και ότι η παρουσία κακοποίησης ζώων και η σοβαρότητά της θα μπορούσαν να παίξουν ρόλο στην πρόβλεψη άλλων μορφών βίαιης συμπεριφοράς.

«Αυτή η βία μπορεί να περιλαμβάνει δολοφονίες, επίθεση, εμπρησμό, ενδοοικογενειακή βία και κακοποίηση παιδιών και συχνά περιγράφεται ως «The Violence Link»», ανέφερε ο ιστότοπος της μονάδας.

&copy 2023 Global News, τμήμα της Corus Entertainment Inc.

Paylaşın