Η αναζήτηση ενός άνδρα που αγνοείται στο Βανκούβερ για σχεδόν 3 εβδομάδες καταλήγει σε τραγωδία - π.Χ

Ολοκληρώθηκε τραγικά η αναζήτηση ενός άνδρα που αγνοείται εδώ και σχεδόν τρεις εβδομάδες.

Τα λείψανα του Irshad Ikbal βρέθηκαν το βράδυ της Πέμπτης στο False Creek.

Ο Ikbal εθεάθη για τελευταία φορά γύρω στις 2 τα ξημερώματα του Σαββάτου, 29 Απριλίου, όταν χωρίστηκε από τους φίλους του στο κέντρο του Βανκούβερ.

Από τότε δεν είχε ακουστεί τίποτα από αυτόν.

Βρέθηκε νεκρός στο νερό κοντά στην Plaza of Nations λίγο πριν τις 6 το απόγευμα της Πέμπτης. Η αστυνομία είπε ότι ένας περαστικός κάλεσε το 911 και οι αστυνομικοί του Βανκούβερ τον μετέφεραν στην ακτή.


Κάντε κλικ για αναπαραγωγή βίντεο:


Οικογένεια, φίλοι του τελευταίου άνδρα που εθεάθη στο κέντρο του Βανκούβερ διεξάγουν έρευνα σε 200 άτομα


Σε ανακοίνωσή της, η οικογένεια του Ικμπάλ είπε ότι είναι συντετριμμένη από την απώλειά του.

Η ιστορία συνεχίζεται κάτω από τη διαφήμιση

«Ήταν τόσο αγαπητός από όλους γύρω του και είναι ξεκάθαρο ότι έζησε τη ζωή του γεμάτος αγάπη και συμπόνια», είπε η οικογένεια. «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους για τη συνεχή αγάπη και υποστήριξή τους. Ειδικά σε αυτούς που συνέβαλαν στην αναζήτηση του Irsh μέχρι να βρεθεί.

Η οικογένειά του είπε ότι μεγάλωσε παίζοντας ποδόσφαιρο, το οποίο περιελάμβανε διαγωνισμούς με το Vancouver Metro Soccer League, την BC Muslim Association Soccer League και το Fijian Soccer League.

Ο Ικμπάλ ήταν επίσης γνωστός για το ότι έδινε πίσω στην κοινότητα όποτε μπορούσε, είπε η οικογένειά του.

«Ο Ιρσάντ ήταν και θα παραμείνει ένας σημαντικός ακρογωνιαίος λίθος στην οικογένειά μας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα», είπε η οικογένειά του. «Ήταν πάντα εκεί ως επίκεντρο και βοηθούσε τον καθένα με όποιον τρόπο μπορούσε. Ήταν ο πιο συμπαθητικός άνθρωπος και η οικογένειά μας αισθάνεται τόσο ελλιπής χωρίς τη φροντίδα και τη χρυσή καρδιά του Irshad».

ένα Το GoFundMe ιδρύθηκε στο όνομα του Ikbal να συγκεντρώσει χρήματα για να χτίσει πηγάδια σε κοινότητες σε όλο τον κόσμο στη μνήμη του.

Η αστυνομία του Βανκούβερ είπε ότι η υπηρεσία ιατροδικαστών της BC τώρα ερευνά και η αιτία θανάτου του Ικμπάλ δεν έχει προσδιοριστεί.

Η αστυνομία πρόσθεσε ότι μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, η έρευνα για την εξαφάνισή του παραμένει ανοιχτή.

&copy 2023 Global News, τμήμα της Corus Entertainment Inc.

Paylaşın