Η πριγκίπισσα Anne ολοκληρώνει μια τριήμερη επίσκεψη στη NB με μια περιήγηση στο συνταγματικό μουσείο - New Brunswick

Η πριγκίπισσα Άννα ολοκλήρωσε την τριήμερη επίσκεψή της στο Νιού Μπράνσγουικ με μια επίσκεψη στο 8ο Καναδικό Συνταγματικό Μουσείο των Ουσάρων (της Πριγκίπισσας Λουίζ).

Ήταν μια καταιγιστική μέρα με δυνατούς, δυνατούς ανέμους και βροχή, αλλά αυτό δεν πτόησε τα σχεδόν 50 άτομα που εμφανίστηκαν για να την δουν.

Μία από αυτές ήταν η Υβόν Σμιθ.

Η Πριγκίπισσα Ρουαγιάλ είναι ο Αρχισυνταγματάρχης των 8ων Καναδών Ουσάρων.

Nathalie Sturgeon / Παγκόσμια Νέα

Ο Σμιθ μόλις ολοκλήρωσε την περιοδεία της στην Αγγλία και ξεναγείται στο Αβαείο του Γουέστμινστερ. Πάντα αγαπούσε τη βασιλική οικογένεια, συμπεριλαμβανομένης της αγάπης της για την πριγκίπισσα Άννα.

Η ιστορία συνεχίζεται κάτω από τη διαφήμιση

Είδε τον βασιλιά Κάρολο δύο φορές όταν επισκέφτηκε τον Άγιο Ιωάννη.

«Έπρεπε να έρθουμε γιατί η Άννα είναι η μοναχοκόρη και αντιπροσωπεύει, νομίζω, τη μοναρχία, το καθήκον και την υπηρεσία», είπε.

Η Smith είπε ότι πιστεύει ότι η Princess Royal είναι ένα από τα πιο σκληρά εργαζόμενα μέλη της βασιλικής οικογένειας, δείχνοντας πόσο σημαντικές είναι οι γυναίκες για το μέλλον της μοναρχίας.

Η Smith και η αδερφή της Lisa McFarlane έφεραν στην πριγκίπισσα Anne ένα δώρο, το οποίο μπορούσαν να της δώσουν.

“Είναι φτιαγμένο από σχοινί και βελονάκι βαμβάκι, τόσο απλό. Ελπίζω να το ευχαριστηθεί”, είπε η McFarlane.

Έχει συναντηθεί με πολλούς αξιωματούχους του Νιου Μπράνσγουικ, μεταξύ των οποίων ο Πρωθυπουργός Μπλέιν Χιγκς, η Δήμαρχος Dawn Arnold και ο δήμαρχος Marc Thorne.

Nathalie Sturgeon / Παγκόσμια Νέα

Η πριγκίπισσα Άννα βρισκόταν στο Νιού Μπράνσγουικ για να δει από κοντά το σύνταγμα που διοικεί, τους 8ους Καναδούς Ουσάρους (της Πριγκίπισσας Λουίζ).

Η ιστορία συνεχίζεται κάτω από τη διαφήμιση

Το σύνταγμα είναι προγενέστερο της Συνομοσπονδίας και γιορτάζει 175 χρόνια.

Σε κάθε επίσκεψη της πριγκίπισσας Άννας, όσοι υπηρετούσαν στη μονάδα επιθεωρούνταν. Βασίστηκε αρχικά στο Σάσεξ, με μεγάλο μέρος του συντάγματος να ζει ακόμα στην κοινότητα.

Όλα τα μέλη είναι μερικής απασχόλησης, δηλαδή περνούν χρόνο εργάζονται εκτός των στρατιωτικών τους καθηκόντων.

Το 8ο Καναδικό Συνταγματικό Μουσείο των Ουσάρων εκτίθεται στον Διηπειρωτικό Σιδηροδρομικό Σταθμό, όπου πολλοί άνθρωποι έφυγαν για να πάνε στον πόλεμο και δεν γύρισαν ποτέ σπίτι.

Ήταν μια μεγάλη εμπειρία για τη μονάδα να δει από κοντά τον αρχιστράτηγο της.

Η επίσκεψη συνέπεσε με την 175η επέτειο των 8ων Καναδών Ουσάρων.

Nathalie Sturgeon / Παγκόσμια Νέα

«Είναι πάντα ωραίο να επισκέπτεσαι ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας, ειδικά ένα τόσο συνδεδεμένο με το σύνταγμα», είπε ο Cpt. Valerie O’Hara.

Η ιστορία συνεχίζεται κάτω από τη διαφήμιση

Ο δήμαρχος του Sussex, Marc Thorne, είχε παρόμοια αίσθηση. Του επετράπη να καθίσει δίπλα στην πριγκίπισσα Άννα στην τελετή και ήταν μαζί της κατά τη διάρκεια μιας ξενάγησης στο μουσείο.

«Είναι συναρπαστικό να ξέρεις ότι θα συναντήσεις τους βασιλιάδες, αλλά όταν κάθεσαι και μιλάς μαζί τους ένας προς έναν, είναι μια καταπληκτική εμπειρία που δεν θα ξεχάσω ποτέ για το υπόλοιπο της ζωής μου», είπε. .

&copy 2023 Global News, τμήμα της Corus Entertainment Inc.

Paylaşın