Η Alberta NDP λέει ότι θα αναβαθμιστεί σε αρένες χόκεϊ και κοινοτικές ενώσεις εάν εκλεγεί

Το NDP της Αλμπέρτα λέει ότι θα εφαρμόσει ένα πρόγραμμα για την οικοδόμηση και τη βελτίωση κοινοτικών ενώσεων, γηπέδων χόκεϊ και διαμαντιών με μπάλα σε κοινότητες σε όλη την επαρχία εάν εκλεγεί στις 29 Μαΐου.

Λέει ότι το πρόγραμμα, που ονομάζεται Hometown Alberta, θα δημιουργήσει 1.500 θέσεις εργασίας μέσα σε τρία χρόνια.

Η ηγέτης Rachel Notley λέει ότι θα δημιουργήσει επίσης ισχυρότερες κοινότητες υποστηρίζοντας δήμους και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς για την κατασκευή, την επισκευή ή την επέκταση των τοπικών ανέσεων.

Λέει ότι το πρόγραμμα θα αυξήσει τη χρηματοδότηση επιχορηγήσεων κατά 50 τοις εκατό στα 75 εκατομμύρια δολάρια ετησίως και θα προσθέσει άλλα 100 εκατομμύρια δολάρια σε ετήσια επένδυση κεφαλαίου μέσω συνεργασιών.

Ο Notley έκανε την ανακοίνωση στο Lethbridge της Άλτα, όπου ένας από τους τοπικούς υποψηφίους του NDP λέει ότι θα μπορούσε να δει βελτιώσεις για τα ανώτερα κέντρα, να ανοίξει το δρόμο για μια νέα κοινότητα πολιτών και να δώσει την ευκαιρία να αδελφοποιηθούν το Logan Boulet Arena.

Η ιστορία συνεχίζεται κάτω από τη διαφήμιση

Ο πατέρας του Logan, Toby Boulet, λέει ότι η επίδραση στους νεαρούς αθλητές θα ήταν βαθιά.

«Ως πρώην προπονητής και δάσκαλος, ξέρω ότι είναι σημαντικό για τα παιδιά μας να μπορούν να αθλούνται και να αναπτύσσουν δεξιότητες στις κοινότητές μας. Είναι αυτό που τους βοηθά να αναπτυχθούν και να πετύχουν ως άνθρωποι», είπε στην ανακοίνωση στο Lethbridge.

«Αυτή η αρένα είναι μέρος της κληρονομιάς του Λόγκαν, όπως και η συνεχής αύξηση της δωρεάς οργάνων και η κοινή μας αγάπη για τον αθλητισμό σε αυτή τη σπουδαία κομητεία, τα οποία μπορούν να αυξηθούν μόνο τα επόμενα χρόνια».

Ο Logan Boulet ήταν ένας από τους 16 ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους στο Σασκάτσουαν όταν ένα φορτηγό οδήγησε μέσα από μια πινακίδα στάσης και μπήκε στο μονοπάτι ενός λεωφορείου που μετέφερε την ομάδα χόκεϊ Junior Humboldt Broncos το 2018.

& αντιγραφή 2023 The Canadian Press

Paylaşın