Μακρύς κατάλογος κατηγοριών για το Manitobans που σχετίζονται με το ξεφάντωμα του εγκλήματος Interlake - Winnipeg

Το RCMP στην περιοχή Ιντερλέικ της Μανιτόμπα είχε γεμάτα τα χέρια με μια χαοτική καταδίωξη το απόγευμα της Τρίτης που οδήγησε στη σύλληψη τεσσάρων ατόμων ηλικίας 20 ετών.

Το άγριο απόγευμα ξεκίνησε με μια διάρρηξη σε σπίτι του RM van Rosser, κατά την οποία κλάπηκαν όπλα, καύσιμα και μια νταλίκα.

Οι ύποπτοι συνέτριψαν το φορτηγό σε χαντάκι στο St Andrews RM και τράπηκαν σε φυγή από το σημείο, είπε η αστυνομία, προτού έρθει μια δεύτερη παραλαβή, η οποία επίσης αναφέρθηκε ότι είχε κλαπεί, να τα παραλάβει και να φύγει από μια θαμνώδη πίστα του Netley Marsh.

Η αστυνομία από πολλά τοπικά αποσπάσματα ξεκίνησαν να βρουν το κλεμμένο φορτηγό και τα τέσσερα άτομα που πιστεύεται ότι βρίσκονταν μέσα, τελικά το εντόπισαν κοντά στο Πέτερσφιλντ, όπου ακολούθησε καταδίωξη. Το φορτηγό ταξίδευε με 110 μίλια την ώρα, είπε η αστυνομία, καθώς περνούσε από άλλα οχήματα στον ώμο της εθνικής οδού 9 και στη συνέχεια της εθνικής οδού 8, μέχρι που τελικά εγκαταλείφθηκε σε ένα χωράφι καθώς η αστυνομία έστησε οδοφράγματα.

Η ιστορία συνεχίζεται κάτω από τη διαφήμιση

Λαθρεμπόριο που κατασχέθηκε από το RCMP της Μανιτόμπα.

Μανιτόμπα RCMP

Με τη βοήθεια του αστυνομικού σκύλου Μόκα, οι ύποπτοι εντοπίστηκαν σε ένα μεγάλο λάκκο, όπου γρήγορα ξέμειναν από τον ατμό και συνελήφθησαν, είπε η αστυνομία.

Και οι τέσσερις ύποπτοι είχαν εκκρεμή εντάλματα και παραβίαζαν τους όρους του δικαστηρίου τους.

Ένας άνδρας και μια γυναίκα από το Γουίνιπεγκ, μια γυναίκα από το RM του Gimli και ένας άνδρας από το RM του MacDonald αντιμετωπίζουν όλοι μια λίστα κατηγοριών, όπως κατοχή περιουσίας που αποκτήθηκε από έγκλημα, επικίνδυνη οδήγηση, κατοχή όπλου και πολλαπλές κατηγορίες επίθεσης μη συμμόρφωση.

Από έρευνα στο πικ-απ κατασχέθηκαν ένα τουφέκι, σφαίρα, πυρομαχικά και παράνομα τσιγάρα. Το άλλο pickup, το οποίο είχε συντριβεί νωρίτερα το απόγευμα, περιείχε σπρέι αρκούδας, ένα τσεκούρι και ένα ρόπαλο, καθώς και ένα πιστόλι που βρέθηκε στην τάφρο κοντά.

Η ιστορία συνεχίζεται κάτω από τη διαφήμιση

Και οι τέσσερις ύποπτοι είναι υπό κράτηση.


Κάντε κλικ για αναπαραγωγή βίντεο:


Η αστυνομία του Γουίνιπεγκ και οι Συνοριακές Υπηρεσίες συνέλαβαν έναν άνδρα που κατηγορείται ότι κατασκεύαζε και πούλησε τρισδιάστατα τυπωμένα «όπλα-φάντασμα»


&copy 2023 Global News, τμήμα της Corus Entertainment Inc.

Paylaşın