Μετά από μια παύση 3 ετών, η Ημέρα του Δικαίου επιστρέφει στο Δικαστικό Μέγαρο του Penticton - Okanagan

Μετά από ένα διάλειμμα τριών ετών, η Ημέρα του Νόμου επιστρέφει στα δικαστήρια του Πέντικτον.

Την Τετάρτη, μαθητές από τα τοπικά Γυμνάσια και Λύκεια θα περιηγηθούν στο δικαστικό μέγαρο και θα συμμετάσχουν σε ορισμένες εκπαιδευτικές δραστηριότητες.

Η μονοήμερη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί επίσης εν μέρει στα γαλλικά. Μέλη του Crown Counsel, του τοπικού μπαρ, του δικαστικού σώματος και του δικαστικού μεγάρου θα φιλοξενήσουν τη συνάντηση.


Κάντε κλικ για αναπαραγωγή βίντεο: «Συνεχίστε την πίεση για αλλαγή του νόμου περί αθέμιτου θανάτου»


Συνεχίστε την πίεση για να αλλάξετε τον νόμο περί αθέμιτου θανάτου


Μερικοί μαθητές θα συμμετάσχουν επίσης σε μια παρωδία δίκη με μια ανατροπή επιστημονικής φαντασίας (Star Wars): Ο Λουκ Σκαϊγουόκερ διέπραξε μαζική δολοφονία – σκοτώνοντας 5.999 – όταν ανατίναξε το Άστρο του Θανάτου;

Η ιστορία συνεχίζεται κάτω από τη διαφήμιση

Οι δικαστικοί υπάλληλοι και οι τοπικοί δικηγόροι θα παράσχουν επίσης μπάρμπεκιου για τους μαθητές. Οι διοργανωτές σημείωσαν ότι η εκδήλωση είναι κλειστή για το κοινό.

Η Εβδομάδα του Δικαίου είναι μια εθνική εκδήλωση που πραγματοποιείται κάθε χρόνο την άνοιξη για τον εορτασμό της υπογραφής του Καναδικού Χάρτη Δικαιωμάτων και Ελευθεριών.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, η Εβδομάδα Νομικής προσφέρει στο επάγγελμα την ευκαιρία να εκπαιδεύσει το κοινό σχετικά με τον ζωτικό ρόλο που διαδραματίζουν οι δικηγόροι και το δικαστικό σώμα στη διασφάλιση ενός ανοιχτού, ανεξάρτητου και αμερόληπτου δικαστικού συστήματος.

Είπαν επίσης ότι οι εκδηλώσεις της Εβδομάδας του Δικαίου γίνονται δυνατές μέσω των προσπαθειών εκατοντάδων δικηγόρων που δωρίζουν χιλιάδες ώρες εθελοντισμού σε όλο τον Καναδά.


Κάντε κλικ για αναπαραγωγή βίντεο: «Οι νόμοι των ΗΠΑ κατά των τρανσέξουαλ δημιουργούν αβεβαιότητα για τις οικογένειες»


Οι νόμοι κατά των τρανς στις ΗΠΑ δημιουργούν αβεβαιότητα για τις οικογένειες


&copy 2023 Global News, τμήμα της Corus Entertainment Inc.

Paylaşın