Οι κορυφαίοι υποψήφιοι δήμαρχοι του Τορόντο θα αναμετρηθούν ξανά στη συζήτηση στο Συμβούλιο Εμπορίου - Τορόντο

Οι κορυφαίοι υποψήφιοι δήμαρχοι του Τορόντο θα αναμετρηθούν ξανά στη συζήτηση στο Συμβούλιο Εμπορίου – Τορόντο

ΤΟΡΟΝΤΟ — Οι έξι κορυφαίοι υποψήφιοι στις δημαρχιακές εκλογές του Τορόντο έρχονται ξανά αντιμέτωποι απόψε για την τέταρτη συζήτηση τους μέσα σε 48 ώρες, με αγώνα για θέματα όπως η βιωσιμότητα και οι προοπτικές για οικονομική ανάπτυξη.

Με οικοδεσπότη το Συμβούλιο Εμπορίου της Περιφέρειας του Τορόντο και το TVO Today Live, το sold-out debate ξεκινά στις 7 μ.μ. στο Isabel Bader Theatre με λίγο περισσότερο από έναν μήνα προεκλογικής εκστρατείας πριν από τις ενδιάμεσες εκλογές της 26ης Ιουνίου.

Θα πρωταγωνιστήσουν η πρώην ομοσπονδιακή βουλευτής Olivia Chow, ο σύμβουλος Josh Matlow, ο πρώην αρχηγός της αστυνομίας Mark Saunders, η πρώην αντιδήμαρχος Ana Bailao, ο δημοτικός σύμβουλος Brad Bradford και η πρώην βουλευτής των Φιλελευθέρων Scarborough-Guildwood Mitzie Hunter, η οποία παραιτήθηκε από τη θέση της στο Queen’s Park. τρέχει στο μεσοπρόθεσμο.

Κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης που διεξήχθη την Τετάρτη στην ανατολική περιοχή του Σκάρμπορο, οι υποψήφιοι ασχολήθηκαν με τις συρρικνούμενες υπηρεσίες της πόλης, τις προκλήσεις υποδομής όπως η διέλευση και την ανάγκη αναζωογόνησης των κοινοτικών κέντρων.

Η ιστορία συνεχίζεται κάτω από τη διαφήμιση

Είδε επίσης τους υποψηφίους να αντιμετωπίζουν ερωτήσεις σχετικά με τη συνεργασία με τον πρωθυπουργό του Οντάριο, Νταγκ Φορντ, ο οποίος έχει τεράστια επιρροή στις δημοτικές υποθέσεις, αλλά πυροδοτεί διαμάχη στο Δημαρχείο, ιδιαίτερα μεταξύ της προοδευτικής αριστεράς.

Αρκετές δημοσκοπήσεις έχουν δείξει ότι η Τσόου είναι η πρώτη και έχει δεχθεί πυρά σε προηγούμενες συζητήσεις καθώς οι υποψήφιοι προσπαθούν να καλύψουν έδαφος.


Κάντε κλικ για αναπαραγωγή βίντεο: «Οι δημαρχιακές εκλογές του Τορόντο θερμαίνονται με το πρώτο ντιμπέιτ της εκστρατείας»


Οι δημαρχιακές εκλογές του Τορόντο θερμαίνονται με το πρώτο ντιμπέιτ της εκστρατείας


& αντιγραφή 2023 The Canadian Press

Paylaşın