Οι υποψήφιοι ενθουσιασμένοι για την ομοσπονδιακή εκστρατεία ενδιάμεσων εκλογών της Κομητείας της Οξφόρδης - Λονδίνου

Οι υποψήφιοι ενθουσιασμένοι για την ομοσπονδιακή εκστρατεία ενδιάμεσων εκλογών της Κομητείας της Οξφόρδης – Λονδίνου

Οι κάτοικοι της κομητείας της Οξφόρδης θα κατευθυνθούν στις κάλπες τον επόμενο μήνα για να εκλέξουν νέο μέλος του κοινοβουλίου.

Ο πρωθυπουργός Τζάστιν Τριντό προκήρυξε τις ενδιάμεσες εκλογές την Κυριακή, μία από τις τέσσερις που θα διεξαχθούν στον Καναδά τον επόμενο μήνα.

Στην Οξφόρδη, οι ενδιάμεσες εκλογές απαιτήθηκαν από την παραίτηση του συντηρητικού βουλευτή Dave MacKenzie τον Ιανουάριο. Από τότε που παραιτήθηκε, ο επί μακρόν συντηρητικός πήρε τη σπάνια θέση να υποστηρίξει έναν πιθανό υποψήφιο από άλλο πολιτικό κόμμα.

Τον περασμένο μήνα, ο MacKenzie τράβηξε την προσοχή αφού υποστήριξε τον David Hilderley, ο οποίος επιδιώκει την υποψηφιότητα των Φιλελευθέρων. Υποστηρίζοντας έναν αντίπαλο Φιλελεύθερο, ο MacKenzie εξέφρασε την ανησυχία του για την αμφιλεγόμενη διαδικασία διορισμού των Συντηρητικών.

Ο Arpan Khanna, ο οποίος νίκησε δύο άλλους υποψηφίους, συμπεριλαμβανομένης της κόρης του MacKenzie, συμπρόεδρε στο Οντάριο για την επιτυχημένη εκστρατεία ηγεσίας του Poilièvre. Αμέσως μετά τη νίκη του τον Μάρτιο, δύο αρχηγοί της συντηρητικής ένωσης ιππασίας του ιππικού συλλόγου παραιτήθηκαν. Η Khanna έτρεξε ανεπιτυχώς για τους Tories στο Brampton το 2019.

Η ιστορία συνεχίζεται κάτω από τη διαφήμιση

Λέγοντας ότι είναι απογοητευμένος που ο MacKenzie υποστηρίζει ένα αισιόδοξο αντίπαλο κόμμα, ο Khanna λέει στο Global News ότι είναι χαρούμενος που η εκστρατεία ξεκινά επιτέλους.

«Οι άνθρωποι στην κοινότητα θέλουν απλώς κάποιον που θα παλέψει για την κοινότητά μας, για τις αξίες μας», είπε η Khanna, κάτοικος του Woodstock που εργάζεται ως δικηγόρος.

«Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να έχουμε κάποιον στην Οξφόρδη που είναι πρόθυμος να κάνει τη δουλειά και να μην θεωρήσει τίποτα δεδομένο».


Κάντε κλικ για αναπαραγωγή βίντεο:


Οι εκστρατείες του Τορόντο που μονομαχούν διαφωνούν για τα σχέδια στέγασης και τη χρηματοδότηση


Ο Khanna λέει ότι μερικά από τα βασικά ζητήματα που θέλει να βοηθήσει στην αντιμετώπιση εάν εκλεγεί περιλαμβάνουν την υποστήριξη των αγροτών, την προστασία των νόμιμων κατόχων όπλων και την αντιμετώπιση του κόστους ζωής.

Τον περασμένο μήνα, το NDP επέλεξε τον Cody Groat σε μια λιγότερο πικρή επιλογή υποψηφίων. Ο Groat, καθηγητής στο Western University και μέλος του συγκροτήματος των Six Nations of the Grand River, λέει στο Global News ότι όταν ο MacKenzie συνταξιοδοτήθηκε, είδε την ευκαιρία να στείλει ένα πιο προοδευτικό και σύγχρονο μήνυμα στους ανθρώπους της Οξφόρδης. .

Η ιστορία συνεχίζεται κάτω από τη διαφήμιση

«Ένα πράγμα που ακούω πολύ στην πόρτα… είναι ότι ο κόσμος έχει πραγματικά κουραστεί από τις διαιρέσεις που υπάρχουν στην πολιτική, ειδικά στην πολιτική εδώ στην κομητεία της Οξφόρδης», είπε ο Groat.

Ο 28χρονος σημείωσε την πιο αρμονική διαδικασία υποψηφιότητας του NDP και πρόσθεσε ότι πιστεύει ότι είναι ένα καλό σημάδι για την εκστρατεία.

«Έχουμε ένα πολύ ισχυρό, ενιαίο μήνυμα και είμαστε έτοιμοι να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε αυτό το μήνυμα μέχρι τις ενδιάμεσες εκλογές».

Μεταξύ των ζητημάτων που θέλει να αντιμετωπίσει εάν εκλεγεί, ο Groat λέει ότι θα επικεντρωθεί στην υποστήριξη της αυτοκινητοβιομηχανίας και της γεωργίας της Οξφόρδης.

Η συνάντηση υποψηφιοτήτων των Φιλελευθέρων είχε προγραμματιστεί για το βράδυ της Δευτέρας. Το Κόμμα των Πρασίνων δεν έχει ακόμη ανακοινώσει υποψήφιο.

Οι αναπληρωματικές εκλογές έχουν προγραμματιστεί για τις 19 Ιουνίου, με πρόωρη ψηφοφορία από τις 9 έως τις 12 Ιουνίου.

– με αρχεία από τον Aaron D’Andrea της Global

&copy 2023 Global News, τμήμα της Corus Entertainment Inc.

Paylaşın