Οι Kitchener Rangers έχουν πλέον υπογράψει τις 3 καλύτερες επιλογές από το OHL draft

Με το Rangers Development Camp να πλησιάζει γρήγορα, οι Kitchener Rangers έχουν κλειδώσει δύο ακόμη ντραφτ επιλογές τις τελευταίες δύο ημέρες.

Την Τρίτη ο σύλλογος ανακοίνωσε ότι υπέγραψε τον Λούκα Ρομάνο για μια τυπική συμφωνία παικτών και την Τετάρτη η ομάδα είπε ότι κατέληξε σε συμφωνία με τον Τάνερ Λαμ.

Τη Δευτέρα, η ομάδα ανακοίνωσε επίσης ότι η κορυφαία επιλογή και η 10η γενική επιλογή, ο Cameron Reid, είχε δεσμευτεί για τον Kitchener.

Η δεύτερη επιλογή της ομάδας (11η συνολικά) στον πρώτο γύρο της φετινής κλήρωσης εισόδου στο OHL, ο Romano είναι ένας δεξιός επιθετικός 5 ποδιών, 168 λιβρών, ο οποίος θα φοράει το νούμερο 86 για τον Kitchener.

Ο ιθαγενής του Τορόντο έπαιξε για τον Τορόντο Τζούνιορ την περασμένη σεζόν. Canadiens, όπου σημείωσε 15 γκολ και 31 ασίστ σε 36 αγώνες.

«Είναι πολύ ιδιαίτερο να υπογράφεις επίσημα με την Kitchener», είπε ο Romano. «Το ονειρευόμουν όλη μου τη ζωή. Είμαι έτοιμος να ξεκινήσω και να συναντήσω περισσότερο προσωπικό και συμπαίκτες της Ρέιντζερς στην κατασκήνωση αυτό το Σαββατοκύριακο.

Η ιστορία συνεχίζεται κάτω από τη διαφήμιση

Ο Κίτσενερ επέλεξε τον Λαμ με την 41η επιλογή στον δεύτερο γύρο του ντραφτ της OHL.

Ο Lam την περασμένη σεζόν έπαιξε για τους Halton Hurricanes της Ontario Minor Hockey Association – South Central Triple A Hockey League, όπου ηγήθηκε του πρωταθλήματος με σκορ (38 γκολ) και συνολικούς πόντους (71) σε 35 αγώνες.

«Είμαι απόλυτα τιμή. Το να παίρνεις ντραφτ είναι άλλο πράγμα, η υπογραφή με τους Ρέιντζερς είναι άλλο. Ανυπομονώ να ξεκινήσω», είπε ο Λαμ.

«Τα πάντα είναι τόσο ακριβή και επαγγελματικά στο Kitchener. Είναι τιμή μου που είμαι μέρος αυτού του οργανισμού».

Ο Λαμ, ο οποίος θα φοράει το νούμερο 37 για τους Ρέιντζερς, θα είναι ένας από τους 36 παίκτες στο αναπτυξιακό στρατόπεδο, το οποίο ξεκινά την Παρασκευή και θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή στο Aud.

Υπάρχουν πολλές εκδηλώσεις που είναι ανοιχτές στο κοινό, συμπεριλαμβανομένων των αγώνων του Σαββάτου και της Κυριακής.

&copy 2023 Global News, τμήμα της Corus Entertainment Inc.

Paylaşın