Οι Saskatchewan Rattlers ετοιμάζονται για ενημέρωση για την κανονική σεζόν 2023 CEBL - Saskatoon

Οι Saskatchewan Rattlers προετοιμάζονται για τη σεζόν 2023 Canadian Elite Basketball (CEBL).

Το προπονητικό καμπ έχει προγραμματιστεί για τις 23 Μαΐου και η κανονική περίοδος ξεκινά στις 31 Μαΐου στο SaskTel Center.

Παίκτες, προπονητές και διοίκηση ανυπομονούν για την ερχόμενη σεζόν καθώς θέλουν να βελτιωθούν από πέρυσι, όταν η ομάδα είχε το καλύτερο εντός έδρας ρεκόρ στο πρωτάθλημα.

«Έχουμε ένα υπέροχο ρόστερ που συγκεντρώνεται, ένα σχέδιο εμπειρίας για την ημέρα του αγώνα στα σκαριά και έχουμε τους κατόχους εισιτηρίων να τα αγοράζουν. Η προσέλευση φαίνεται μεγάλη, και όλα συνδυάζονται όμορφα», δήλωσε ο γενικός διευθυντής Μπραντ Κραφτ.


Κάντε κλικ για αναπαραγωγή βίντεο: «Ζητούνται εθελοντές για δύο εκδηλώσεις Μαΐου στο Κάλγκαρι»


Ζητούνται εθελοντές για δύο εκδηλώσεις Μαΐου στο Κάλγκαρι


Η ομάδα έχει πολλά νέα πρόσωπα καθώς μόνο τέσσερις παίκτες επιστρέφουν από την περσινή ομάδα. Σε αυτούς περιλαμβάνονται οι D’Andre Bernand, Malik Benlevi, Anthony Tsegakele και Mike Nuga. Ελπίζουν να φέρουν την υπόλοιπη ομάδα μπροστά και να συνεχίσουν τη δυναμική από την περασμένη σεζόν, όταν η ομάδα τελείωσε την κανονική περίοδο με ρεκόρ 11-9 (8-2 εντός έδρας). Έχασαν στον δεύτερο γύρο των πλέι οφ από τους Σκάρμπορο Shooting Stars.

Η ιστορία συνεχίζεται κάτω από τη διαφήμιση

Επιστρέφοντας επιθετικός και κτηνίατρος D’Andre Bernard μπαίνει στην τρίτη του σεζόν με την ομάδα.

“Ανυπομονώ για αυτό. Είχαμε έναν πολύ καλό όμιλο πέρυσι και θέλαμε να το προσθέσουμε. Όλα έχουν να κάνουν με την επιτυχία της ομάδας. Θέλουμε να φτάσουμε στα πλέι οφ και να φέρουμε ένα πρωτάθλημα πίσω στο Σασκάτσουαν”, είπε ο Μπερνάρ.

Ο Assistant Coach Tanner Massey είναι ενθουσιασμένος που θα επιστρέψει στο Saskatoon για προπονητικό στρατόπεδο και θα συνεχίσει την περσινή χρονιά με το προσωπικό και τον επιστρέφοντα προπονητή Dean Demopoulos.

«Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα ανδρών στην πρώτη θέση και παίκτες στη δεύτερη θέση. Επιστρέφοντας στο προπονητικό επιτελείο και στον Μπάρι (Ράουλικ), είναι πολύ διασκεδαστικό να είσαι κοντά τους», είπε ο Μάσεϊ.

Το προπονητικό επιτελείο είναι επίσης ενθουσιασμένο που επιστρέφει στο Snake Pit στο SaskTel Center και στην ατμόσφαιρα των οπαδών.


Κάντε κλικ για αναπαραγωγή βίντεο:


Τρολ δίδυμο πατέρα-κόρης Leafs με αντίπαλες φανέλες κατά τη διάρκεια των πλέι οφ


Ο κύκλος εργασιών του ρόστερ είναι κάτι με το οποίο κάθε ομάδα στο CEBL πρέπει να αντιμετωπίσει. Έτσι ακριβώς λειτουργεί ο ανταγωνισμός. Ο Kraft λέει ότι η αναμόρφωση ενός ρόστερ με νέους παίκτες και η υπογραφή τους είναι κάτι περισσότερο από το να τους υπογράψουν στη διακεκομμένη γραμμή.

Η ιστορία συνεχίζεται κάτω από τη διαφήμιση

«Βρίσκεις αυτά τα χαρακτηριστικά σε αυτούς τους ανθρώπους όταν χτίζεις μια σχέση μαζί τους. Αυτό είναι που θέλετε να χτίσετε το ρόστερ σας γύρω από εκείνα τα χαρακτηριστικά που είναι παρόμοια με τα πνεύματα εκείνων στην κομητεία, από αυτά από τα οποία θα έχετε τις περισσότερες επιστροφές», πρόσθεσε ο Kraft.

Ο στόχος είναι απλός: επαναφέρετε το δεύτερο πρωτάθλημα στο Σασκατούν στην πέμπτη σεζόν του πρωταθλήματος.

«Η επιτυχία είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Για εμάς, για τον εαυτό μου, θέλω να έχουμε ένα πρωτάθλημα στο τέλος της σεζόν», πρόσθεσε ο Μπερνάρ.

“Όλοι θέλουν να κερδίσουν ένα πρωτάθλημα. Ξεκινά με τη μετάβαση στα πλέι οφ. Μετά βάλε τους στόχους σου ψηλά και ανταγωνίσου για ένα πρωτάθλημα”, είπε ο Massey.

Οι νέοι παίκτες αυτή τη στιγμή είναι οι Julian Roche, Isaac Simon, Drake Jeffries και Jermel Kennedy.

Η σεζόν The Rattlers ξεκινά στις 31 Μαΐου εναντίον των Vancouver Bandits. Η συμβουλή είναι στις 7 μ.μ. στο SaskTel Center.

&copy 2023 Global News, τμήμα της Corus Entertainment Inc.

Paylaşın