Ο άνδρας που βρέθηκε νεκρός στο Surrey, αναγνωρίστηκε, αγνοήθηκε για εβδομάδες - π.Χ

Οι ερευνητές αναγνώρισαν το θύμα μιας προφανούς δολοφονίας που βρέθηκε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα στο Surrey, BC, ως έναν άνδρα που δηλώθηκε αγνοούμενος στις αρχές αυτού του μήνα.

Ο Shawn Clarke, 49 ετών, αναφέρθηκε αγνοούμενος την 1η Μαΐου και εθεάθη για τελευταία φορά το βράδυ της 18ης Απριλίου κοντά στη λεωφόρο 99 και στην οδό 154.

Το σώμα του Clarke βρέθηκε γύρω στις 5 το απόγευμα της Τετάρτης σε ένα δρομάκι κοντά στη λεωφόρο 103A και την Old Yale Road στη γειτονιά Whalley και το RCMP υποψιάστηκε γρήγορα ότι το έγκλημα έπαιξε ρόλο στον θάνατό του.

Οι ερευνητές φάνηκαν να επικεντρώνονται σε έναν κίτρινο κάδο πίσω από την ταινία της αστυνομίας την Τετάρτη. Οι γείτονες είπαν στο Global News για μια έντονη, άσχημη μυρωδιά που παρέμεινε στην περιοχή πριν από τη ζοφερή ανακάλυψη.

Η Ολοκληρωμένη Ομάδα Έρευνας Ανθρωποκτονιών (IHIT) ανέλαβε έκτοτε την υπόθεση.

Η ιστορία συνεχίζεται κάτω από τη διαφήμιση

«Είμαστε ακόμα στα αρχικά στάδια της έρευνάς μας. Θα συνεργαστούμε με τη Μονάδα Σοβαρών Εγκλημάτων του Surrey RCMP και τη Μονάδα Αγνοουμένων τους για να προχωρήσουμε σε αυτό που τώρα έχει γίνει έρευνα δολοφονίας», δήλωσε ο IHIT Sgt. είπε ο Timothy Pierotti σε δελτίο τύπου.

“Από τις πληροφορίες που έχουμε συγκεντρώσει μέχρι στιγμής, αυτό δεν φαίνεται να σχετίζεται με τη σύγκρουση συμμοριών BC.”

Οποιοσδήποτε έχει πληροφορίες σχετικά με τον Clarke ή τον θάνατο παρακαλείται να επικοινωνήσει με το IHIT στο 1-877-551-IHIT (4448) ή μέσω email στο ihitinfo@rcmp-grc.gc.ca.

&copy 2023 Global News, τμήμα της Corus Entertainment Inc.

Paylaşın