Ο Dix λέει ότι δεν υπάρχει εντολή φίμωσης για τους γιατρούς εν μέσω προειδοποίησης «κρίσης» στο Surrey Memorial Hospital - BC

Ο Dix λέει ότι δεν υπάρχει εντολή φίμωσης για τους γιατρούς εν μέσω προειδοποίησης «κρίσης» στο Surrey Memorial Hospital – BC

Ο υπουργός Υγείας της BC λέει ότι δεν υπάρχει εντολή για φίμωση για γιατρούς στο πιο πολυσύχναστο νοσοκομείο της επαρχίας.

Τα σχόλια έρχονται δύο ημέρες αφότου δεκάδες γιατροί στα επείγοντα στο Surrey Memorial Hospital έγραψαν ανοιχτή επιστολή προειδοποιώντας για «μη ασφαλείς συνθήκες» στην εγκατάσταση.

Το προσωπικό του νοσοκομείου άνοιξε επίσης μια ιστοσελίδα προειδοποιώντας ότι το νοσοκομείο βρίσκεται «σε κρίση».

Οι γιατροί λένε ότι η κομητεία δεν έχει κοινοποιήσει τη σοβαρότητα της κατάστασης στο κοινό και η υποτιθέμενη Fraser Health είπε στους γιατρούς «να μην συζητούν ανοιχτά τις «προκλήσεις» μας με το κοινό».


Κάντε κλικ για αναπαραγωγή βίντεο: 'Κακή κατάσταση του συστήματος υγειονομικής περίθαλψης της BC'


Τρομερή κατάσταση του συστήματος υγειονομικής περίθαλψης BC


Σε συνέντευξή του στο Global News Τετάρτη, ο Άντριαν Ντιξ είπε ότι δεν υπάρχει διαταγή φίμωσης για τους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας.

Η ιστορία συνεχίζεται κάτω από τη διαφήμιση

«Όχι», είπε.

“Δεν είναι. Ακούμε από αυτούς, φυσικά, και αυτό είναι μέρος της συζήτησης.

Η επιστολή της Δευτέρας προειδοποιούσε ότι η έλλειψη κρεβατιών και οι εισαγωγείς γιατρών είχαν κατακλύσει το δωμάτιο επειγόντων περιστατικών του νοσοκομείου, με το προσωπικό να διεξάγει φάρμακα βάδισης με μερικές φορές θανατηφόρα αποτελέσματα.

Συνέχισε λέγοντας ότι οι εκλεγμένοι αξιωματούχοι της BC “δεν έχουν δώσει ουσιαστικές λύσεις” για να αλλάξουν την καθημερινή πραγματικότητα για τους γιατρούς επί τόπου.


Κάντε κλικ για αναπαραγωγή βίντεο:


Οι γιατροί του Surrey Memorial Hospital λένε ότι οι συνθήκες δεν είναι ασφαλείς


Η κατάσταση έχει να μιλήσει και άλλους εκλεγμένους αξιωματούχους στο Surrey.

«Οι γιατροί ανησυχούν για τους ασθενείς τους, ανησυχούν για τους ανθρώπους του Surrey και θέλω να αισθάνονται ότι μπορούν να υπερασπιστούν τους ασθενείς τους. Πρέπει, είναι καθήκον τους», δήλωσε η δήμαρχος του Σάρεϊ, Μπρέντα Λοκ.

Η ιστορία συνεχίζεται κάτω από τη διαφήμιση

«Αν είναι φιμωμένοι και δεν μπορούν να επικοινωνήσουν σωστά με το κοινό, είναι εντελώς απαράδεκτο», πρόσθεσε ο Τρέβορ Χάλφορντ του Surrey-White Rock BC United.

«Αυτός ο υπουργός πρέπει να παρέμβει, να κάνει το σωστό, να άρει αυτές τις εντολές φίμωσης, αν συμβαίνει αυτό και να επιτρέψει σε αυτούς τους γιατρούς να αλληλεπιδράσουν με το κοινό».

Μιλώντας στο Surrey Board of Trade την Τετάρτη, ο Dix είπε ότι σχεδιάζονται σχέδια για να βγουν οι ασθενείς από το δωμάτιο επειγόντων περιστατικών στο Surrey Memorial Hospital πιο γρήγορα.

Πρόσθεσε ότι είναι αισιόδοξος ότι η συμφόρηση των επειγόντων περιστατικών στην ταχύτερα αναπτυσσόμενη πόλη της επαρχίας θα χαλαρώσει όταν ανοίξει ένα δεύτερο νοσοκομείο στο Surrey το 2027.

&copy 2023 Global News, τμήμα της Corus Entertainment Inc.

Paylaşın