Παρακολουθήστε Ζωντανά: Coronation of King Charles III - National

Η στέψη του βασιλιά Καρόλου Γ’ είναι εδώ.

Για πρώτη φορά μετά από 70 χρόνια, το Ηνωμένο Βασίλειο, ο Καναδάς και ολόκληρη η Κοινοπολιτεία γιορτάζουν έναν νέο μονάρχη όταν ο 74χρονος Κάρολος στέφεται επίσημα βασιλιάς.

Η ζωντανή κάλυψη της στέψης του Global News ξεκινά στις 5 π.μ. ET (2 π.μ. PST) στο πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο στο επάνω μέρος αυτής της σελίδας. Μπορείτε επίσης να λάβετε τις τελευταίες ενημερώσεις από τους δημοσιογράφους μας, τόσο στο Λονδίνο όσο και στον Καναδά, στο ζωντανό ιστολόγιο στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.

Ενώ η στέψη του Καρόλου αναμένεται να είναι ένα μικρότερο γεγονός από αυτό της βασίλισσας Ελισάβετ, η τελετή είναι βέβαιο ότι θα είναι πλούσια. Η ίδια η στέψη ξεκινά με μια πομπή στις 5:30 π.μ. ET από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ στο Αβαείο του Γουέστμινστερ. Ο πρωθυπουργός Τζάστιν Τριντό θα είναι μεταξύ των διεθνών αξιωματούχων που αναμένεται να παραστούν στη στέψη.

Η ιστορία συνεχίζεται κάτω από τη διαφήμιση

Η τελετή αναμένεται να ξεκινήσει στις 06:00 ET, με τον Charles να στέφεται περίπου στις 7:00 ET παρουσία της Stone of Destiny.

Αφού στεφθεί επίσημα ο Κάρολος, η πομπή φεύγει από το αβαείο και επιστρέφει στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, όπου θα ακολουθήσει χαιρετισμός από τη φρουρά και παράσταση στο μπαλκόνι με τον βασιλιά και την οικογένειά του περίπου στις 9:15 π.μ. ET.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλη τη ζωντανή κάλυψη του Global News από τις 5 π.μ. ET (2 π.μ. PST) στο Globalnews.ca, YouTube, Facebookο Εφαρμογή παγκόσμιας τηλεόρασης και Global TV στην τηλεόρασή σας και στην αγαπημένη σας συσκευή ροής.

Paylaşın