Τα πυροτεχνήματα για την Ημέρα του Καναδά στο Βανκούβερ ακυρώθηκαν οριστικά - π.Χ

Οι γλεντζέδες που κατευθύνονται στο Canada Place για να γιορτάσουν την Ημέρα του Καναδά δεν θα παρευρεθούν σε επίδειξη πυροτεχνημάτων φέτος – ή οποιαδήποτε άλλη χρονιά στο μέλλον.

Το λιμάνι του Βανκούβερ, το οποίο συνδιοργανώνει το φεστιβάλ της πόλης για την Ημέρα του Καναδά με την ομοσπονδιακή κυβέρνηση, επιβεβαίωσε ότι η απόφαση να μην παραχθεί η έκθεση το 2022 είναι μόνιμη.


Κάντε κλικ για αναπαραγωγή βίντεο: 'Εορτασμοί 1ης Ιουλίου Επιστροφή στο Canada Place'


Οι εορτασμοί της 1ης Ιουλίου επιστρέφουν στο Canada Place


Έχουν περάσει σχεδόν τέσσερα χρόνια από τότε που μια πυροτεχνική οθόνη φώτισε το Coal Harbor για να σηματοδοτήσει την ίδρυση του σύγχρονου Καναδά.

Η ιστορία συνεχίζεται κάτω από τη διαφήμιση

Τα πάρτι ακυρώθηκαν το 2020 και το 2021 λόγω της πανδημίας COVID-19 λόγω περιορισμών στις δημόσιες συγκεντρώσεις.

Καθώς η εκδήλωση για την Ημέρα του Καναδά επιστρέφει το 2022, ο εκπρόσωπος του Λιμένα του Βανκούβερ, Alex Munro είπε ότι ο οργανισμός αποφάσισε να ακυρώσει την έκθεση «κυρίως λόγω του αυξανόμενου κόστους».

Η εκδήλωση του 2023 θα επικεντρωθεί περισσότερο στις ημερήσιες εκδηλώσεις και θα συνεχιστεί με ένα νέο θέμα που ξεκίνησε το 2022 και το οποίο ο Munro περιέγραψε ως «τεράστια επιτυχία», προσελκύοντας περίπου 150.000 άτομα.


Κάντε κλικ για αναπαραγωγή βίντεο:


Η Ημέρα του Καναδά 2022 έχει να κάνει με την αλήθεια και τη συμφιλίωση


«Αποφασίσαμε επίσης πέρυσι να πάμε την εκδήλωσή μας την 1η Ιουλίου στο Canada Place σε μια νέα κατεύθυνση μετά τις εθνικές συζητήσεις σχετικά με τον καλύτερο τρόπο εορτασμού της Ημέρας του Καναδά υπό το φως των τραγικών ευρημάτων σε σχολεία κατοικιών», είπε ο Munro.

«Μετονομάστηκε Canada Together, η εκδήλωση συνδιοργανώνεται με εκπροσώπους από τα έθνη Musqueam, Squamish και Tsleil-Waututh με θέμα «σύνδεση του υφάσματος ενός έθνους».

Η ιστορία συνεχίζεται κάτω από τη διαφήμιση

Μια σειρά εκδηλώσεων για τις γιορτές του 2023 δεν έχει ακόμη κυκλοφορήσει.

Οι ντόπιοι που αναζητούν μια εμπειρία πυροτεχνημάτων μπορούν ακόμα να κατευθυνθούν στο Surrey, όπου έχει προγραμματιστεί ένα φεστιβάλ για την Ημέρα του Καναδά με τίτλο Broken Social Scene και Crown Lands στο Αμφιθέατρο Bill Reid Millennium.

Τα πυροτεχνήματα σε εκείνη την εκδήλωση θα ξεκινήσουν στις 10:15 μ.μ. με προβολή προγραμματισμένη για τις 10:15 π.μ. την 1η Ιουλίου.

&copy 2023 Global News, τμήμα της Corus Entertainment Inc.

Paylaşın