Το αεροδρόμιο Waterloo θα λάβει 2 νέα αεροσκάφη διάσωσης και πυροσβεστικά οχήματα

Το Ομοσπονδιακό Υπουργείο Μεταφορών παρέχει στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Waterloo σχεδόν 3 εκατομμύρια δολάρια για την αγορά δύο αεροσκαφών διάσωσης και πυροσβεστικών οχημάτων.

«Αυτή η χρηματοδότηση για την Περιφέρεια του Διεθνούς Αεροδρομίου του Βατερλό είναι καλά νέα για τις κοινότητες που εξυπηρετεί το αεροδρόμιο και θα διασφαλίσει ότι οι κάτοικοι εντός και γύρω από την περιοχή του Βατερλό μπορούν να ταξιδεύουν με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα, είτε για προσωπικούς είτε για επαγγελματικούς λόγους», δήλωσε ο υπουργός Μεταφορών, Ομάρ. είπε η Άλγαβρα.

Η ιστορία συνεχίζεται κάτω από τη διαφήμιση

Η περιφερειακή πρόεδρος Κάρεν Ρέντμαν παρευρέθηκε στο αεροδρόμιο την Πέμπτη το πρωί, όπου ανακοινώθηκε χρηματοδότηση 3 εκατομμυρίων δολαρίων για τα οχήματα ασφαλείας.

«Είμαι περήφανη που άκουσα για την αγορά αυτού του νέου εξοπλισμού», είπε στους δημοσιογράφους που συγκεντρώθηκαν για την ανακοίνωση.

«Το αεροδρόμιο έχει πλέον τη δυνατότητα να παρέχει υπηρεσίες πυρόσβεσης σε μεγαλύτερα αεροσκάφη και έχει 21 υπαλλήλους εκπαιδευμένους να παρέχουν πυρόσβεση και άλλη συντήρηση, καθιστώντας αυτή τη λειτουργία ακόμα πιο ασφαλή και αποτελεσματική από ποτέ».

Το αεροδρόμιο συνεχίζει να αναπτύσσεται ραγδαία. Όπως σημείωσε ο Redman, ήταν το έκτο πιο πολυσύχναστο στον Καναδά το 2021, με 171.828 ταξιδιώτες εκείνο το έτος, αύξηση 245 τοις εκατό από το 2019.

«Η ομάδα της Περιφέρειας του Διεθνούς Αεροδρομίου του Waterloo είναι παγκόσμιας κλάσης και όλοι εργάζονται σκληρά για να υποστηρίξουν την ανάπτυξη των αεροπορικών υπηρεσιών στην κοινότητά μας», είπε.

“Το αεροδρόμιο μας θα είναι κρίσιμο για την αγορά αεροπορικών εταιρειών χαμηλού κόστους του Καναδά, μια σημαντική εξέλιξη που θα επιτρέψει σε περισσότερους Καναδούς να συνδεθούν από ακτή σε ακτή με αγαπημένα πρόσωπα, συναδέλφους και διεθνείς αγορές.”

&copy 2023 Global News, τμήμα της Corus Entertainment Inc.

Paylaşın