Το OKIB παρακολουθεί το Whiteman's Creek μετά από μια πλημμύρα και παρακολουθεί στενά πέντε άλλους κολπίσκους - Okanagan

Το OKIB παρακολουθεί το Whiteman’s Creek μετά από μια πλημμύρα και παρακολουθεί στενά πέντε άλλους κολπίσκους – Okanagan

Το Okanagan Indian Band λέει ότι θα συνεχίσει να παρακολουθεί το Whiteman’s Creek, καθώς και πέντε άλλους κολπίσκους στην περιοχή Westside.

Από το πρωί του Σαββάτου, οι εντολές εκκένωσης που εκδόθηκαν νωρίτερα αυτή την εβδομάδα εξακολουθούν να ισχύουν για τους κατοίκους της λεωφόρου Falcon καθώς και για ορισμένα παραθαλάσσια ακίνητα και κοντινά σπίτια στο Parker Cove

Το ρεύμα έσκασε από τις όχθες του τη Δευτέρα και γρήγορα προκάλεσε τον όλεθρο πριν υποχωρήσει την Τετάρτη. Το συγκρότημα είπε ότι σχεδόν 100 άνθρωποι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους.


Κάντε κλικ για αναπαραγωγή βίντεο:


BC κοινότητες στα άκρα καθώς οι συνθήκες πλημμύρας αναμένεται να επιδεινωθούν


Υπάρχει συναγερμός εκκένωσης για σπίτια κατά μήκος της λεωφόρου Falcon.

Η ιστορία συνεχίζεται κάτω από τη διαφήμιση

Σε ένα ανακοίνωση που εκδόθηκε το Σάββατοτο συγκρότημα είπε ότι εκτιμά την προσφορά βοήθειας από εθελοντές, αλλά ότι αυτή τη στιγμή έχει περισσότερο από αρκετή βοήθεια.

«Οι εθελοντές μπορούν να εκτεθούν σε πιθανούς κινδύνους παρεμβαίνοντας στο έργο των συνεργείων διαχείρισης έκτακτης ανάγκης του OKIB», ανέφερε η κασέτα.

Μέχρι σήμερα, το συγκρότημα είπε ότι έχει γεμίσει και αναπτύξει περισσότερους από 100.000 σάκους άμμου και δεν χρειάζονται επιπλέον σάκοι άμμου.

Ωστόσο, είπε επίσης ότι άλλοι πέντε κολπίσκοι υψώνονται και μπορεί να χρειαστούν πόροι σε αυτές τις τοποθεσίες.


Κάντε κλικ για αναπαραγωγή βίντεο:


Σιδεράκια Grand Forks για πλημμύρες


“Το προσωπικό διαχείρισης έκτακτης ανάγκης εκτρέπει τους πόρους από τις πλημμύρες στο Whiteman Creek και προετοιμάζεται για την άνοδο της στάθμης του κολπίσκου σε πέντε άλλες τοποθεσίες στη δυτική πλευρά”, ανέφερε το OKIB.

«Με 20.000 σάκους άμμου σε εφεδρεία, το προσωπικό αντιμετώπισης καταστροφών διαθέτει άφθονους πόρους».

Η ιστορία συνεχίζεται κάτω από τη διαφήμιση

Μαζί με πολλούς σάκους άμμου, το συγκρότημα είπε ότι παρέδωσε 279 φορτηγά με άμμο και τα συνεργεία εργασίας συνέχισαν να καθαρίζουν τα εμπόδια κατά μήκος του κολπίσκου.

Σε εξέλιξη βρίσκεται επίσης η εκβάθυνση του κολπίσκου, με στόχο την απομάκρυνση των μπλοκαρισμάτων και των συντριμμιών πριν σχηματιστούν δυνητικά έντονες βροχοπτώσεις τις επόμενες 72 ώρες.

Η μπάντα σημείωσε ότι η αστυνομία θα περιπολεί την περιοχή εκκένωσης και στη συνέχεια οι άνθρωποι θα συμμορφωθούν με την εντολή εκκένωσης.


Κάντε κλικ για αναπαραγωγή βίντεο:


Η εντολή εκκένωσης του Parker Cove παρατάθηκε καθώς ο κίνδυνος πλημμύρας παραμένει


&copy 2023 Global News, τμήμα της Corus Entertainment Inc.

Paylaşın